Over ons...

Even voorstellen....

Welkom op de webwinkel van Totaal Slapen & Wonen. Op de website www.nieuwematrassen.nl vind u een uitgelezen aanbod op het gebied van matrassen, bedbodems, hoofdkussens, textiel enz.
 

Een stukje historie …

Al vanaf 1981 ben ik, Ron Varwijk, actief in de complete woninginrichting, ben begonnen als werknemer bij mijn vader en oom. In 1984 werd ik inkoper/verkoper in de vestiging te Hardenberg.
In 1998 heb ik en mijn vrouw Aly de winkel overgenomen, en gingen verder onder de naam Totaal Slapen. In die tussen tijd zijn wij lid geweest van diverse inkoopcombinaties, maar de ervaring leert dat je het beter zelf in de hand kunt houden. In 2007 werd begonnen met de bouw van onze nieuwe winkel , deze werd geopend op 1 april 2008.
Totaal Slapen & Wonen is gevestigd op bedrijven terrein Haardijk  {de Stelling 1 7773 ND HARDENBERG} met een showroom van 1800m2  waarin  u de merken Avek, Kreamat, Life & Soul, Mline, Scandy Sleep, Vitenzo  en onze eigen huisselectie aan treft. Ook ziet u bij ons in de winkel een grote keus in slaapkamers modern of landelijk en niet te vergeten de comfort bedden, linnenkasten in diverse afmetingen en kwaliteiten.

Bij de ontwikkeling van onze huisselectie besteden wij veel zorg aan: Comfort, Duurzaamheid, Prijs-Kwaliteit verhouding en Land van herkomst.
In 2012 ben ik begonnen met de webwinkel www.nieuwematrassen.nl
Iedereen zegt als je een winkelpand hebt ben je duurder, je moet het licht aan doen de kachel moet branden, ons voordeel is wij hoeven geen magazijn te huren die hebben we al we kunnen de producten laten zien en voelen, wij kopen  direct bij de fabriekanten uit de Benelux en Duitsland zodat we hoogwaardige producten aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen, bij ons zie je niet hoeveel korting je krijgt, ik zeg altijd het gaat er om wat ik voor het product moet betalen en niet wat het gekost heeft waarschijnlijk . Diverse aanbieders  suggereren dat u 70-60% korting of de 2de gratis krijgt, ik als inkoper kijk wat ik krijg voor mijn geld, dus welke pocketveer en hoeveel [260-500-1000] per m2,  welke afdeklaag [sg30-40] , koudschuim[ HR 45-60] of nasaschuim [sg50] of latex [sg60] en hoe dik de afdeklagen zijn [2-4-5-8cm] en de totale hoogte van de matras is [ 21-24-27 cm]. op de website ziet u de omschrijvingen van de producten zo nauwkeurig mogelijk, als u dit ook doet ziet u wat ik bedoel met de van voor prijzen.

Met vriendelijke groeten,

Ron Varwijk   
   

 

Met ruim 25 jaar ervaring in het slaapgebeuren staan wij voor kwaliteit. Supergoedkopematrassen zijn makkelijk te krijgen en te leveren, maar als je kijkt naar de gebruikte materialen en de wijze van verwerking wordt je daar niet vrolijk van. Fabrikanten kunnen je veel wijsmaken over hun product, maar het is zaak goed op te letten. Wij gaan in zee met gerenommeerde fabrikanten, vrijwel allemaal uit Europa, die een product leveren waarbij de klant tevreden is over de prijs én, ook na geruime tijd, over de kwaliteit van het geheel en de gebruikte materialen.

U kunt alle producten komen bekijken en ervaren in onze showroom in Hardenberg.

WIJ GEVEN GRAAG ADVIES!

 

Mobiele Site